Krátké, ale důležité zprávy!

8. ročník Dne Charity se ponese v duchu Evropského roku dobrovolnictví

21. 9. 2011 12:17
Rubrika: Nezařazené

Diecézní charita Brno již poosmé pořádá Den Charity, který se bude konat zejména 22. 9. po celém Jihomoravském kraji a Kraji Vysočina. Charita zve u příležitosti Evropského roku dobrovolníků k akcím s mottem „Charita s dobrovolníky počítá“.


„Den Charity je informační kampaň, nejde o žádnou sbírku. Naopak snažíme se v tento den a v návazném období přiblížit co nejvíce veřejnosti a nabídnout jí něco ze sebe, jakožto i poděkovat za její přízeň,“ vysvětlil smysl akce ředitel DCHB Oldřich Haičman.

Hlavní program proběhne na nádvoří Staré radnice v Brně „Dobrovolně s námi!“, kde se od 13.00 do 20.30 hod. uskutečníprezentace neziskových organizací pracujících s dobrovolníky, prezentace projektu Dobrovolnická kalkulačka, taneční představení Kavárna pohybového studia Cyranovy boty a projekce dokumentárního filmu „Jak se vaří dějiny“ od slovenského režiséra Petera Kerekese. Vstup je zdarma, v případě nepříznivého počasí se celý program přesouvá do Bílého domu - Sál Břetislava Bakaly, Žerotínovo náměstí 6.

Více na www.dchb.charita.cz

 

 

Zobrazeno 1001×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka