Krátké, ale důležité zprávy!

Skoky spočítaly své návštěvníky

11. 10. 2012 10:00
Rubrika: Nezařazené

Západočeské poutní místo Skoky, o jehož záchranu se usilovně bojuje, se pomalu loučí s posledními poutníky.


 

Skoky letos navštívilo více než 3 000 návštěvníků. Sezóna pomalu končí, a tak se zatím nevyhlašují žádné termíny otevření kostela. Aktuální situaci lze zjistit na stránkách http://www.skoky.eu.

Nekončí ale ještě program poutních mší - v neděli 4.listopadu se bude ve Skokách konat Dušičková pouť,  mše svatá celebrovaná P. Vladimírem Slámečkou začíná ve 14:00 a po ní společně navštíví místní hřbitov. Další poutní mše se bude konat patrně v neděli 9. prosince.

Vyšlo album Jana Spáleného, natočené ve Skokách

V pátek 10. srpna se v rámci koncertního cyklu Živých Skoků 2012 konal ve skokovském kostele Navštívení Panny Marie koncert bluesmana Jana Spáleného v doprovodu jeho syna Filipa (tuba, baskytara) a vynikajícího trumpetisty Michala Gery. V těchto dnech záznam koncertu vychází jako živé koncertní album Jana Spáleného, nazvané příznačně Panenko skákavá. Je to první oficiální nahrávka, která ve Skokách vznikla. Krom dobrých prodejců hudby - můžeme doporučit například síť Vltava nebo Bontonland. Věřte, že to stojí za to!

http://hudba.vltava.cz/Jazz-Blues/Ceske-a-slovenske-blues/Panenko-skakava-Live-session/produkt=860769260/kategorie=15924/

http://www.bontonland.cz/spaleny-jan-panenko-skakava-live-session/

Zobrazeno 1142×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka