Krátké, ale důležité zprávy!

K-4 & Elmurdo posílají ven hlavní singl desky Wonderland

2. 11. 2012 11:00
Rubrika: Nezařazené

„Party Inside“ je druhým klipem a zároveň hlavním singlem z připravované desky rappera Keyfora a producenta ElMurda s názvem „Wonderland“.


 

Album „Wonderland“ by mělo být venku do konce tohoto roku a track „Party Inside“ by se měl již brzy objevit na rádiích.

Klip točilo české filmové studio Moonfilm a střih a postprodukci měl na starosti Vít Rýznar. V tracku hostuje (stejně jako v minulém singlu „Star“) i zpěvačka Janette, frontmanka hardcorové skupiny Runaway my son. Točilo se v Praze a v Brně spolu s taneční skupinou High Edition.

Album Wonderland je v současné době již téměř hotové a objeví se na něm známá jména naší hiphopové scény, jako například Nironic, Kali nebo Kajo (Kaidžas), ale také zpěváci, jako například Denis Lacho.

Hudebně bude deska velmi pestrá, od poslechově lehčích tanečních věcí až po striktní rapové treky. Na desce se taktéž v několika věcech objeví živé nástroje, což souvisí s faktem, že Keyfora na koncertech doprovází živá kapela (kromě Dje také elektrická kytara a bicí).

Všichni z kapely kolem Keyfora jsou křesťany z Apoštolské církve v Brně. Celý singl je o radosti z Boha - to můžete vidět, když si na youtube zapnete české nebo anglické titulky.

 


Zobrazeno 1206×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka