Krátké, ale důležité zprávy!

Zambijský národní ředitel Papežských misijních děl navštíví ČR

8. 11. 2012 0:00
Rubrika: Nezařazené

Ve dnech od 12. do 16. listopadu 2012 navštíví Českou republiku národní ředitel Papežských misijních děl (PMD) v Zambii P. Bernard Makadani Zulu. Návštěva se uskuteční na základě pozvání národního ředitele papežských misií Česka P. Jiřího Šlégra, který bude hosta ze Zambie doprovázet.

Veřejnost, z jejíchž řad již delší dobu mnoho dárců podporuje projekty Papežských misijních děl, bude mít možnost se v České republice se zambijským národním ředitelem setkat při těchto příležitostech:

V úterý 13. listopadu bude P. Zulu v 18.00 hodin celebrovat mši svatou v kostele Panny Marie Sněžné (Jungmannovo nám. 18, Praha 1) a poté proběhne v kapli Panny Marie Pasovské projekce nového dokumentárního filmu ze života bohoslovců „Zambijský bambo“ a beseda s hostem.

Ve středu 14. listopadu od 19.00 hodin bude P. Zulu slavit studentskou mši svatou v kostele Panny Marie Sněžné (Náměstí Republiky, Olomouc).

Ve čtvrtek 15. listopadu odslouží P. Zulu v 7.30 hodin mši svatou v klášterní kapli Sester Neposkvrněného Početí Panny Marie (Hrnčířská 12, Olomouc). Svou návštěvu zakončí besedou v 17.00 hodin ve středisku Eljon ve Špindlerově Mlýně.

Informace o místech setkání s P. Bernardem Zulu naleznete také na www.missio.cz nebo v přiložených dokumentech:

 

 

Zobrazeno 1146×

Komentáře

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka