Krátké, ale důležité zprávy!

Katolická teologická fakulta se představuje

7. 2. 2013 11:23
Rubrika: Nezařazené

Konec termínu pro podávání přihlášek na vysoké školy se pomalu ale jistě blíží. Co nabízí zájemcům o studium Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy?


Rádi bychom Vám představili studium na Katolické teologické fakultě Univerzity Karlovy v Praze pomocí nových propagačních klipů natočených ve spolupráci s ADV Studiem Václava Mariska (http://www.advstudio.cz/).

Kratší klip (02:41) přibližuje celkovou atmosféru fakulty, v delším klipu (06:26) promlouvá děkan fakulty, proděkani, vedoucí Ústavu dějin křesťanského umění a někteří studenti.

KTF UK nabízí jak studium oborů, jejichž obsahem je samo Zjevení a vycházejí z katolické víry (obory katolická teologie, teologické nauky), tak studium dalších humanitních oborů na srovnatelné úrovni s jinými fakultami Univerzity Karlovy (např. FF, FHS, FSV UK) (obory dějiny křesťanského umění, dějiny evropské kultury).

Přihlášky lze podávat do 28. února 2013. Bližší podmínky k přijímacím řízením jednotlivých oborů a jejich představení naleznete na webových stránkách fakulty: http://www.ktf.cuni.cz/

 

Krátký dokument

Ke stažení i v HD kvalitě
http://www.ktf.cuni.cz/KTF-749.html

 

Stručný přehled vyučovaných oborů nabízí také přiložená tabulka: KTF UK Přehled studijních programů 2013-14.doc

Další informace: www.ktf.cuni.cz.

 

Zobrazeno 1565×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka