Krátké, ale důležité zprávy!

Na Slovensku vychází moderní vydání Nového zákona pro mladé

29. 4. 2013 13:49
Rubrika: Nezařazené

Jedinečné moderní vydání Nového zákona pro mladé s názvem Bible - 1SLOVO (Biblia - 1SLOVO) přináší internetový obchod www.ver.sk ve spolupráci se Společenstvím při Dóme sv. Martina v Bratislavě.

Jde o katolický překlad s jeruzalémskými vysvětlivkami, ve kterém mladí najdou 21 příběhů o poznání Boha, profily biblých postav, mapy, historický kontext doby, povzbuzení a návod na čtení Božího Slova. Tento překlad vyšel se schválení Arcibiskupského úřadu v Bratislavě.

„Všetko sa začalo túžbou priblížiť príbeh Ježiša Krista mladým ľuďom,“ říká o vzniku myšlenky nového vydání Bible Richard Štefák, ředitel Ver.sk. „Keď sme na hodinách náboženskej výchovy rozdali Sväté písmo, niektorí mladí prevracali očami a nemali záujem ani ho otvoriť. Z ich pohľadu dostali do ruky knihu, ktorá mala na prednej časti zlaté písmená a bola plná textu. Knihu, ktorú by si neveriaci tínedžer nikdy nevybral v kníhkupectve," dodáva Štefák.

Je to překlad z originálních jazyků s hlavním přihlédnutím na Jeruzalémskou Bibli. Bližší informáce o knize Biblia -1SLOVO je možné najít na stránce www.martindom.sk.

Zobrazeno 1038×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka