Krátké, ale důležité zprávy!

Staň se specialistou na poli předškolní výchovy a pedagogiky volného času

7. 5. 2013 8:00
Rubrika: Nezařazené

Hledáš školu, která podpoří tvoji kreativitu? Chceš se učit žasnout nad životem spolu s nejlepšími učiteli – dětmi? Pojď studovat Předškolní a mimoškolní pedagogiku do Svatého Janu pod Skalou.


Svatojánská kolej, vyšší odborná škola pedagogická ve školním roce 2013/14 otevírá vzdělávací program Předškolní a mimoškolní pedagogika ve formě denního studia a kombinovaného studia. Absolvent je kompetentní k výkonu profese učitel mateřské školy, učitel v zařízeních pro děti předškolního věku (státní, soukromé, církevní, s alternativním programem, s integrací dětí se speciálními potřebami a jiných zařízeních), pedagog volného času, vychovatel ve školní družině, školním klubu či jiném mimoškolském zařízení; pedagog zájmové činnosti v domech dětí a mládeže, hrových centrech a střediscích volného času; animátor zájmové činnosti.

Škola si klade za cíl vzdělávat studenty v odborných předmětech a zároveň vytvářet prostor pro jejich osobnostní růst.  Sídlí v bývalém benediktýnském klášteře v chráněné krajinné oblasti Český kras nedaleko Prahy. Absolventi Svatojánské koleje mají možnost navázat na stadium v bakalářském studijním programu Pedagogika volného času na Teologické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích - studenti mohou dosáhnout na bakalářský titul již rok po absolutoriu na Svatojánské koleji.

Veškeré dotazy vedení školy rádo zodpoví na emailu [email protected], nebo napiš na mail [email protected] a zjisti informace od současné studentky. Více také na: www.svatojanskakolej.cz

Informační plakát ke stažení: svjan letak 2013.pdf

Zobrazeno 1175×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka