Krátké, ale důležité zprávy!

Nová kniha: Benedikt XVI. mládeži

25. 9. 2013 22:36
Rubrika: Nezařazené | Štítky: benedikt-XVI , papež , kniha , literatura

Právě vychází dvoudílná kniha s názvem Jste nadějí církve shrnující promluvy papeže Benedikta XVI. mládeži. Sekce pro mládež ČBK ve spolupráci s nakladatelstvím Paulínky pro nás připravila knihy plné Benediktovy moudrosti, kterou mladým předával na svých zahraničních cestách při setkáních s nimi.

První díl mapuje průběh světových dnů mládeže, za kterých byl Benedikt XVI. papežem. Obsahuje také studii P. Jana Balíka o Benediktově pastoraci mládeže. V druhém dílu se můžete těšit na výběr z papežových promluv pro mládež během jeho apoštolských cest.

Každou kapitolku doplňuje krátký text pomáhající zamyslet se nad papežovou promluvou a obsahuje tipy, jak inspiraci z textu zahrnout do svého každodenního života.

S dílem Jste nadějí církve se můžeš lépe seznámit na prezentacích, během kterých bude promítán krátký dokumentární film o Benediktu XVI. a promluví P. Jan Balík. Knihy budou na prezentacích k dostání se slevou 48% za 150 Kč.

Prezentace knihy proběhnou:

  • 2.10. od 19 hodin na Filosofické fakultě UK v Praze (Nám. Jana Palacha) za účasti kardinála Dominika Duky a děkana Filosofické fakulty UK doc. PhDr. Michala Stehlíka, Ph.D.
  • 7.10. od 19.30 hodin v Klubu pod kánoí (Sadová 149), Zlín
  • 9.10. od 20.15 hodin v Centru Aletti, Olomouc za účasti arcibiskupa Jana Graubnera
  • 21.10. od 20 hodin v kostele u Jezuitů, Brno
  • 23.10. od 19 hodin na Večeru mladých na biskupství ostravsko-opavském, Ostrava
  • 30.10. od 20:30 hodin v Hradci Králové (místo bude upřesněno)

Komplet lze také zakoupit či objednat v knihkupectví Paulínky nebo v prodejnách Karmelitánského nakladatelství. Cena kompletu je 288 Kč.

 

Zobrazeno 1520×

Komentáře

inspiracion

Jej, jaká škoda, že jsem o tom nevěděla o týden dřív... :) Ova... Ale ten samý den jsem se na ty knihy dívala v Karm. knihkupectví. :)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka