Krátké, ale důležité zprávy!

Přednášky z CSA a JUMPu u vás doma

30. 9. 2014 9:05

Léto a s ním i nějaké křesťanské akce a tábory za námi, advent a čas duchovních obnov daleko před námi… I v mezidobí však můžeš vyhledat nějaké „duchovní vyžití“ – a třeba u toho vzpomínat na letní akce z pohodlí domova. :) Což takhle pustit si přednášku?


Jednou z  možností jsou promluvy z JUMPu – tábora pro mládež, který se každoročně koná v Kostelním Vydří. Na webu JUMPu najdete jak nahrávky přednášek, katechezí a kázání určené pro mladší účastníky (15-18 let), tak pro starší (18-23 let). (Pokud jste na JUMpu nebyli, pak vám možná bude chybět určitý kontext, ale i tak stojí za poslech.)

Další možností je přečíst si přednášky z letošního Celostátního setkání animátorů. Všechny hlavní katecheze najdete v brožurce „Člověk a jeho vztahy“. Lidské vztahy se zde probírají ze všemožných úhlů pohledu: filosofického, teologického, psychologického i „každodenně praktického“.

Z letošního CSA.

Pokud máte nějaké další tipy na zajímavé přednášky na duchovní témata (nejen z letošních letních akcí), pak je můžete přidat do komentářů.

Zobrazeno 1646×

Komentáře

Martin Múčka (Smile)

z CSA jsou i na youtube :)

AlenkaNusl

Ten kontext..., ten chybět bude. To je pravda. Ale vzhledem k tomu, že nemládneme, tak to s pomocí Ducha Svatého zvládneme. :-)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka